24 mar 2008

¡Santa linya la millor cova del mon!

Quina setmana mes bona!Baix viajar cap a terres lleidetanes...santa linya
Va ser la primera vega de que vitju cap a la cova de santa linya,en difinitiva la millor de les coves a les cuals he estat.
A amb 2 dies vaix veure als millors roqueros de la roca com Carlos"citro",Victor "corleone",Daila,els germens Pou,Gorka karapeto,Ekaiz maiz i el jove Davit Gambús,Patxi Usobiaga i la seva novia Irati...i jent molt fanatica de tot el mon....
Bueno anem al gra!!!Vaix calentar amb el 6b+ (per cert super raro) despres vaix provar un 7b super a bloc que no el vaix encadenar i de sote em vaix trobar amb el xavier un amic que vaix coneixer feia ja una setmana i que em va portar a le grace i a mi a l´agulla del sengla(per cert molt von tiu i felicitats per la devora hombres!!)i em vaix fotre amb ell a escalar i vaix provar la devora hombres un 10 de via que no la vaix encadenar que unicamen li vaix fotre 3 pegues.El dia seguen em vaix acoplar a escalar amb uns extremenys molt simpatics i agradables.Vaix provar la santa linia 8b molt bona que li vaix veure molt de color i que la vui encadenar :)


ENCADENES DEL PLAFO


Grace puertas encadena sprint final 8a+ en l´agulla del sengra

1 comentario:

Marieta dijo...

vaja vaja...el que troba una passejant-se per internet. Així que tu també t'has pujat al carro dels blogs, molt bé! Benvingut ;)